Форум за климатици. Мнения за климатик
http://klimatici-bulgaria.com/

Колонни климатици- мнения
http://klimatici-bulgaria.com/viewtopic.php?f=25&t=974
Страница 1 от 1

Автор:  Paqka [ Пон Авг 20, 2012 9:43 am ]
Заглавие:  Колонни климатици- мнения

Помещението ми е доста голямо- над 40кв.м. Става въпрос за няколко стаи в една. Казаха ми, че колонен климатик бил много добър вариант за мен. Аз си мислех, че колонните климатици се използват само за търговски помещения и не са подходящи за жилищни площи. Има ли нещо вярно или съм в тотална заблуда? Ако може да се постави колонен климатик препоръчайте ми модел, марка. Хабят ли много ток колонните климатици?

Автор:  Pr_Kr [ Пет Авг 24, 2012 2:17 pm ]
Заглавие:  Re: Колонни климатици- мнения

Не си слагай колона вкъщи, те са с доста висока мощност и няма да ти е комфортно. Повечето колонни климатици са конвенционални и не са от най-икономичните варианти.

Автор:  Paqka [ Чет Дек 06, 2012 11:21 am ]
Заглавие:  Re: Колонни климатици- мнения

ясно. бяха ми препоръчали osaka ch-33lsx, казаха, че е енергиен клас А/А и ще консумира малко ток. Какво ви е мнението за този модел? Ако не става за хол, какво бихте ми препоръчали вие- да не е много скъпо и да е сравнително икономично. Знам, че имам малко противоречащи изисквания, но в тая криза човек трябва да търси най-евтиното :)

Автор:  Pr_Kr [ Пет Дек 07, 2012 10:27 am ]
Заглавие:  Re: Колонни климатици- мнения

Моделът си е много добър, просто според мен има друго предназначение. Аз колона вкъщи никога не бих си сложил. Бих те посъветвал да отидеш в някой магазин или заведение, в което работи колона и ако си доволен, може и натам да се насочиш. Освен това няколко стаи с 1 климатик да се топлят не е добър вариант. Направи това, което ти казах, викни и фирма да дойде на оглед да видиш те какво ще ти кажат.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/