Форум за климатици. Мнения за климатик
http://klimatici-bulgaria.com/

Panasonic CS DE50TKE
http://klimatici-bulgaria.com/viewtopic.php?f=13&t=14314
Страница 1 от 1

Автор:  bavareca7778 [ Сря Дек 04, 2019 8:50 am ]
Заглавие:  Panasonic CS DE50TKE

Здравейте пичове , този климатик взе да се държи странно и искам да разбера дали има проблем , понеже от фирмата казаха че нищо му няма и ако дойдат трябва да си платя ,нищо че е в гаранция. Та започвам с това което прави климатика. Стаята в която е е 5 на 4 а климатика е 18-ка

1 Слагам го на 21 градуса и перка на ауто всичко изглежда наред ...... прави си градусите , компресора спира а жалузите се вдигат на горе и перката на вътрешното тяло върти леко.
2 Слагам го на 22 градуса и пак всичко е ок ......
3 Слагам го на 23 градуса и този климатик няма спиране. Слагам степен на вентилатора твърдо на макс а той все едно прекъсва лека кола .... Включва перката на макс , рабори 8 сек и спре за 5 сек и пак газ и този процес се повтаря докато не върна пак на ауто.
4 Пръснал съм термометри из цялата стая и при зададена 23 градуса те отчитат по 25 , 26 но не си и помисля да спре и дори и да си намали вентилатора. След като го резетна , като че ли нещата се оправят но за малко. Слагам един термометър на изхода на въздуха и на перка на ауто и 23 градуса и излизат 35 градуса а на входящия са 26 .Когато вдигна градусите на 27 28 . изходящия въздух стига до 40 - 45 градуса . Исках да го видя по описание в книжката как да проверя за грешки но нещо не можах да се справя . Пише че се натиска бутона CHEK и после от бутоните за градусите нещо се натиска , но като натисна ЧЕКА за 5 сек и ду угасва и нищо не реагира за около 10 сек.
Мисля че , за сега е това ..... Ако имате идеи , ще се радвам да ги споделите а аз ще тествам .

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/